Miro Webdesign  - Webdesign hoeft niet duur te zijn!
Webdesign

Een website is het online visitekaartje van een onderneming. Het bepaalt de eerste indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk de tijd te nemen voor een goed ontwerp. Miro Webdesign kan u daarbij helpen.
Wij bieden maatwerk voor scherpe prijzen. Onze service bestaat niet alleen uit het ontwerpen van een website maar ook uit vele extra's:

Hoe werken wij?
Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. In dat gesprek kunt u toelichten wat uw strategie is en wat u met een website wil bereiken. Zo creëren wij een basisontwerp en website-functies die aan uw eisen voldoen. Wij bieden u vervolgens een kostenplaatje aan middels een vrijblijvende offerte.
In de tweede fase gaan we met het volledige ontwerp aan de slag. Zo voegen wij de noodzakelijke functies, beelden, teksten en andere vullingen toe.

Systemen
Miro Webdesign maakt gebruik van geavanceerde systemen met javascript en PHP. Wij maken hiervan gebruik om gegevens uit de database op te vragen, deze te beheren en om uw website te automatiseren. Er wordt op basis van uw wensen gekozen voor een CMS of e-commerce systeem voor uw website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.